Silvian Ciupercă: echipa USL este invincibilă

6

foto: Florin Floreanu

Echipa USL este invincibilă pentru că este aproape de oameni, dar în confruntările electorale rămâne întotdeauna loc de surprize. Aceasta este declaraţia preşedintelui PSD Ialomiţa, imediat după lansarea candidaţilor USL pentru alegerile parlamentare.
Silvian Ciupercă este rezervat însă în a avansa un pronostic privind scrutinul din 9 decembrie şi mizează pe o participare însemnată a ialomiţenilor la vot.
audio Silvian Ciuperca
La evenimentul politic de pe ARENA Naţională, Ialomiţa a participat cu 1.000 de oameni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. La evenimentul politic de pe ARENA NATIONALA, Ialomita a participat cu 1000?!? de oameni care au plecat cu mult inainte de incheierea discursurilor de tip comunistoid.

  2. Huoooo, comunistilor, ati distrus judetul, de 20 ani traim in Ialomita vai de noi, sub conducerea acesor pesedisti , nu am progresat ca judet, am devenit din ce in ce mai saraci, mai multi someri, mai multi copilasi lasati acasa, avand parinti pribegi in strainatate. De ani de zile Ciuperca ne conduce Consiliul judetean cu acelasi spirit retrograd, cu acelasi cinism fata de noi, cu aceeasi indiferenta. Cum vom mai scapa?Ce a facut acest individ pentru Ialomita si pentru ialomiteni, sa avem un trai mai bun decat in alte judete?Suntem pe ultimul loc ca pondere a saraciei in Europa si astia se tin de defilari.Ciuperca nu mai gasea alti oameni in afara de cumatrul lui, Gaina? E obiectiva numirea candidatului Gaina? Daca toti am face cumetrii la locurile de munca, unde se ajunge?

  3. Au invadat siteul …maimutele mike:))Mai retarzilor….daca usl nu fura ca pdl(inca:)))inseamna ca n a facut nimic?Dupa cat de disperate sunt maimutele pdliste si cat de agresive si turbate s in postari….cred ca usl o sa sara de 63%pe tara iar in ialomita de 69,96%….

  4. om simplu, cazacu a fost guvernator peste judet, secondat de (cre)tinel. ei si-au batut joc de institutiile statului din ialomita si de noi toti. votati usl daca mai vreti sa existam ca judet

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.