Simulare pentru BAC

2

În Ialomiţa, liceenii din anii terminali de studii au susţinut astăzi o probă de simulare pentru bacalaureat la limba română.
Pentru o mai bună pregătire a elevilor din clasele a XII-a şi a XIII-a, Inspectoratul Şcolar Judeţean a decis organizarea unor examene scrise la limba română şi matematică, în condiţii similare de susţinere a probelor de bacalaureat.
Se încearcă astfel ca rezultatele de promovabilitate la bacalaureat, ale liceenilor din judeţ, să fie mai bune în 2011 faţă de cele din anul trecut.
Simularea la limba română s-a dat ţinut de la ora 12 în toate liceele şi grupurile şcolare din judeţ. Pentru a nu deranja examenul, elevii de la celelalte clase au primit liber mai devreme cu două ore.
A doua simulare a examenului de bacalaureat va fi la matematică şi avea loc joia viitoare. Rezultatele vor fi cunoscute în data de 4 aprilie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Nu se putea organiza “simularea” fără a deranja programul celorlalţi elevi?. NU, prea ar fi fost corect, ori la noi nu se poate

  2. Nu stiu cum a fost in ialomita dar la Iasi, in anul de gratie 2011 a fost un Simulacru de simulare bac. Desi am citit pentru acesta simulare, am copiat in dra_ci, asa cum au facut toti ceilalti colegi de-ai mei din clasa unde am dat dar si din alte clase de la Liceul Mihail Eminescu din Iasi. Profesorii supraveghetori au fost au fost mai mult “acoperitori” adica “au stat de 6”. Cred ca au fost indicatii pretioase si de la conducerea liceului ca sa se vada cit de “feroce, precoce si atroce” suntem noi elevii. In concluzie a fost un simulacru de simulare. Daca si la examenul de bac se va intimpla la fel atunci “ne vom fura caciula unii altora”. Rusine sa ne fie, rusine supraveghetorilor, rusine si conducerii care in mod tacit a admis asa ceva

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.