Sindicaliştii de la Cartel Alfa au ieșit astăzi în stradă

3

foto: Florin Floreanu

Zeci de salariaţi de la combinatul chimic, fabrica de ulei şi Direcţia Sanitar Veterinară au pichetat în faţa Palatului Administrativ al Judeţului pentru a le reaminti reprezentanţilor Guvernului de promisiunile făcute.
În principal, sindicaliştii de la CARTEL ALFA solicită modificarea legii dialogului social, revenirea la prevederile vechiului contract colectiv de muncă şi creşterea salariului minim pe economie la 850 de lei.
Un alt reproş al sindicaliştilor de la Cartel Alfa este la adresa guvernanţilor, cărora le reamintesc că sunt în slujba cetăţenilor şi nu a grupurilor financiare internaţionale.
Reprezentanţii salariaţilor au înaintat un memoriu reprezentantului Guvernului în teritoriu şi au promis că se vor ţine de proteste până când vor fi luaţi în seamă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Domnul Ciuperca a chemat liderii de sindicat si a organizat pentru duminica deplasare la Bucuresti cu autobuzele Comtrans .Se va picheta Guvernul cu slogamul din iarna,”iesiti in strada ca murim de foame”.Doritorii independenti pot lua legatura cu responsabilii de autobuze:Musoiu,Olaru,Cornel Vasile,Bacanu cu voia dvs. si a doamnei Pocora,Ioan Martin !Din fondul de protocol CJI se vor da sandvici-uri si cate 4o lei.

  2. Sa protesteze si impotriva maririi taxelor si impozitelor locale cu 16%, cum doreste usl, impotriva scutirii de la impozitarea salariilor preotilor, cum doreste usl, impotriva eliberarii puscariasilor condamnati la cel mult 6 ani de inchisoare, cum doreste usl…impotriva plagiatorilor, celor dovediti de ANI drept incompatibili, impotriva mincinosilor,care una spuneau cand erau in opozitie si alta fac acum! Nu uitati, salariul minim il primesc doar 5% din angajati, mai buna ar fi reducerea cotei de 16%, insa ponta doreste marirea acesteia, asa a declarat!

  3. Ai uitat de actualul curs de schimb euro/leu, sa protesteze si pentru inflatia ce ne topeste banii din buzunare, din cauza managementului idiot al usl…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.