Situaţia la ora 12

0

foto: Florin Floreanu

Peste 200 de persoane din tranzit sunt în continuare cazate în localităţile judeţului Ialomiţa din cauza întreruperii circulaţiei pe drumurile naţionale şi judeţene.
Un elicopter SMURD a venit astăzi la Urziceni pentru a prelua o femeie de 44 de ani din Malu Roşu. Pacienta avea hemoragie internă şi se afla în stare critică de sănătate, motiv pentru care medicii de la Urziceni au apreciat că este nevoie să fie transferată la o unitate medicală din Bucureşti.
Prefectul Judeţului precizează că în afara ambuteiajelor de la Moviliţa, Jilavele şi Ion Roată-Broşteni, care între timp au fost rezolvate, azi dimineaţă a mai apărut un blocaj la Gura Ialomiţei, unde 3 autoturisme s-au împotmolit în zăpadă.
Drumul Naţional Slobozia – Urziceni a fost deschis în urmă cu o oră dar se circulă numai în coloană. Pentru siguranţă, autoturismele şi tirurile sunt preluate de un echipaj al poliţiei şi asistate în traseu până la capătul tronsonului de drum, de unde se preaia o altă coloană, pe sensul invers de mers.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.