Slobozenii care au nevoie de tichete pentru şcoală au termen 30 august

0

tichete

Slobozenii cu venituri sub 500 de lei de persoană, care au nevoie de tichete sociale în beneficiul copiilor, au termen până la 30 august pentru a depune dosarele de înscriere. 
Administraţia locală reaminteşte că din luna septembrie familiile care au copiii la şcoală şi care se încadrează în condiţiile stabilite vor primi tichete sociale în valoare de 70 de lei pe lună pentru rechizite, haine, încălţăminte sau manuale. 
Ajutoarele vor fi acordate lunar, până la încheierea anului şcolar în vara lui 2015, iar pentru a beneficia de aceste tichete elevii trebuie să nu acumuleze absenţe şi să aibă media 10 la purtare.
Familiile cu venituri sub 500 de lei se pot înscrie pentru obţinerea tichetelor până cel târziu la 30 august pentru obţinerea stimulentelor începând din luna septembrie.
Până acum doar trei familii au depus dosare de înscriere, iar Serviciul Public de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Slobozia acordă în acest an tichete pentru 150 de familii.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

UPDATE: Serviciul Public Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Slobozia a prelungit termenul de depunere a dosarelor pentru tichetele sociale până pe 30 septembrie.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.