Slobozia: Copil găsit umblând pe străzi

3

Copil gasit in Slobozia

Un copil de 2-3 anişori, care s-a rătăcit pe străzi, a fost găsit în această dimineaţă de o patrulă de jandarmi în zona gării Slobozia.

Băieţelul, îmbrăcat în pantaloni scurţi de culoare crem şi tricou roşu cu albastru, spune că îl cheamă Mădălin, este vorbăreţ, dar nu poate indica unde locuieşte:

audio COPIL GASIT

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, Alexandru Constantinescu, precizează că micuţul va fi încredinţat Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului. Autorităţile îi vor căuta familia şi vor decide dacă se impun măsuri suplimentare de monitorizare a cazului.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

UPDATE: 

Copilul găsit de jandarmi pe străzile din municipiul reşedinţă este din Urziceni. El a venit la Slobozia cu rudele pentru a-şi vizita tatăl în penitenciar şi s-a rătăcit de grup.
Reprezentantul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia copilului, Niculae Badea, precizează că, în urma cercetărilor, băieţelul a fost identificat şi urmează a fi monitorizat, pentru că el se află în grija unor rude.
Pentru că tatăl băieţelului este în penitenciar, mama este plecată de la domiciliu, iar copilul a fost încredinţat rudelor, reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială au cerut primăriei Urziceni verificarea condiţiilor de locuire şi îngrijire.

3 comentarii

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.