Slobozia: ecografii gratuite la sân

7

Astăzi (19 oct.) şi miercurea viitoare, la cabinetul medicului Dan Roman din cadrul policlinicii cu plată Slobozia, se vor face gratuit ecografii la sân. Consultaţiile se vor acorda seara, de la ora 18 la 19, şi se înscriu în campania judeţeană pentru prevenirea şi tratarea cancerului, una dintre cele mai temute boli ale momentului.
Reprezentantul Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa, Veronica NICA, precizează că, la jumătatea anului trecut, în judeţ erau înregistraţi circa 5.000 de bolnavi de cancer.
În campania judeţeană de informare a populaţiei privind factorii de risc în apariţia cancerului, pe 31 octombrie se va desfăşura la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea din Slobozia o masă rotundă, în care specialiştii vor prezenta publicului interesat programele de screening pentru depistarea precoce a unui neoplasm.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. nu stiu cate, dar sper sa fie cele care nu-si permit sa plateasca o astfel de consultatie. apoi, nici nu prea se cunoaste ca in oras exista aceasta posibilitate. si nu in ultimul rand, era singura informatie utila dintr-un comunicat extrem de generalist. ridicol e si sa sari ca ars de parca te-a prejudiciat cu ceva stirea asta.

  2. hai sa o lasam balta draga elena ca te asigur ca nu ai sorti de izbanda.aceste ecografii gratuite nu sunt decat un pumn de praf in ochii doamnelor care intr-adevar au probleme cu sanii printre care ma numar si eu cu doua operatii.asa ca……liniste.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.