Slobozia este cea mai poluată localitate din Ialomiţa

4

combinat slobozia

Anul trecut, la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ s-au înregistrat peste 20 de situaţii în care emisiile poluante au depăşit limitele maxim admise. Datele au fost înregistrate de staţia de monitorizare a calităţii aerului de la Slobozia, amplasată la sediul Agenţiei Judeţene pentru Protecţia Mediului.
Daniela Dumitrescu, şeful serviciului Calitatea Factorilor de Mediu.
O a doua staţie de monitorizare a calităţii aerului este amplasată la Urziceni în zona industrială a oraşului, pentru controlul pulberilor poluante. Datele celor două staţii sunt afişate în timp real pe panoul din centrul civic al municipiului reşedinţă de judeţ.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Pai de filtre nu au bani (ca alea nu produc bani ci din contra, consuma bani) dar cand vine vorba de ceva gaze ieftine, neplata datoriilor la stat, demolarea structurilor vechi si valorificarea deseurilor etc. sunt primii. Garda de mediu ce pazeste?!?!?!?!?!?!? Si-au indeplinit cei de la Amonil obligatiile din programul de conformare cu privire la reducerea emisiilor de amoniac si oxizi de azot din aer? Vax albina. Daca te duci peste ei si le spui ca le inchizi combinatul sar cu gura si ii baga in fata pe angajati care, vezi Doamne, isi vor pierde locurile de munca. Asa este la noi. Li se pun bete in roate celor care doresc sa porneasca afaceri noi, cinstite iar lichelele sunt tolerate.

  2. Chemgas este cel mai mare datornic la buget, al judetului Ialomita, iar declinul societatii a inceput dupa ce a fost transformat intr-un simplu producator de ingrasaminte chimice, valorificate apoi de de interagro, firma lui ion niculae-sponsor usl si partener de afacerii cu rusii lui putin-kgb! Care-va-sa-zica, poluare morala si mai mare, bre!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.