Slobozia – fără contract de deszăpezire

8

zapada

foto: Florin Floreanu

Primăria Slobozia se va ocupa de deszăpezire cu angajaţii proprii, de la DADP.
Autorităţile locale ale municipiului reşedinţă de judeţ nu au încheiat pentru iarna 2012-2013 un contract pentru degajarea de zăpadă a arterelor de circulaţie ale oraşului.
La ultima şedinţă din an a Consiliului Local Slobozia, primarul Alexandru Stoica i-a răspuns consilierului PDL, Gigi Manea, că iarna aceasta, în oraş, zăpada se curăța cu… lopata.
Aleşii locali au încheiat şedinţa lunii decembrie la un pahar cu şampanie, în urări de sănătate şi viaţa lungă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

8 comentarii

  1. Daca e asa…vai de noi!! s-a vazut si acum cand a nins cat de prost au fost deszapezite dar nu credeam ca administratia chiar este asa de indiferenta in fata problemelor curente ale cetatenilor!
    Ma asteptam la mai multa implicare, mai ales ca platim niste impozite uriase, unii dintre noi la zi, macar atat sa avem: strazi fara zapada!
    Domnilor primari si viceprimari, pe care eu, cetatean, poate “turmentat” de situatia nationala, v-am votat, tot eu, votantul colectiv va cer sa mai lasati mistocareala si caterinca pentru vremuri mai liniste si, va anunt, ca nu sunt deloc multumita de ceea ce se petrece! Apa ioc, deszapezire nici macar, strazi neasfaltate, cu milioane de gropi, caini vagabonzi cu nemiluita…
    poate nu ar strica sa va apucati de treaba!

  2. Sunt dezamagit de USL, serios. Nu puteati sa puneti pe picioare o firma si sa inchiriati repejor ceva utilaje de la Oyl Company? Ce-i cu voi, baieti, cum de lasati din mana o asemenea oportunitate de muls bugetul local?

  3. A ajuns Slobozia un jeg de oras,periculos si pentru mersul pe jos si pentru mersul cu masina.Ce faci,mai Stoica,dormi?Ca nu prea simtim ca avem administratie locala.Ce cocos te dadeai in campanie!Nimic nu faci!

  4. Iar la Tandarei deszapezirea o face primarul din bani publici, platiti firmelor tiganilor la care are datorii din campanie, Poligrad si Dobrin, plus un roman, aghiotantul consilierului de la RENEL.Periculos…pentru mersul pe jos.

  5. Moș Crăciun cu bărbi o mie/ A sosit de prin nămeți/ El aduce daruri multe/

    La deștepții de băieți/ Și scumpiri la greu și taxe/ La românii nătăfleți/

    Că de soarta lor de-acuma/ Îl cam doare la bașcheți.
    Autor: usl.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.