Slobozia: sancțiuni pentru proprietarii locurilor de casă lăsate în paragină

0

IMGP2700

Proprietarii locurilor de casă abandonate sau neîmprejmuite corespunzător vor fi sancţionaţi dacă ignoră măsurile impuse de lege.
În ultima lună, la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ au fost identificate cinci astfel de locaţii, care au fost abandonate de la lucrările de construcţii şi au devenit locuri de depozitare a gunoiului sau unde se strâng oamenii străzii şi câinii vagabonzi. În acest sens, proprietarii sunt atenţionaţi prin avertismente verbale şi scrise referitoare la obligaţia de a împrejmui locaţiile şi de a curăţa spaţiul din apropiere.
Totodată, autorităţile locale vor să depisteze persoanele care nu respectă actele normative referitoare la păstrarea curăţeniei pe domeniul public şi care abandonează materiale de construcţii, lemne sau geamuri sparte în zonele amenajate pentru gunoi, chiar dacă acestea sunt depozitate în saci. 
Colectarea gunoiului se face selectiv în containerul albastru pentru hârtie şi carton, cel verde pentru sticlă, galben pentru plastic şi metal, iar pentru deşeurile reziduale se va amenaja un alt container special. Locuitorii de la casă au obligaţia depozitării deşeurilor în spaţiile special amenajate şi nu lăsate în faţa porţii pentru maşinile de gunoi.                                   Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.