Slobozia se va transforma în 2015 într-un şantier

2

_DSC4111

Pe lângă lucrările de transformare a Pieţei Revoluţiei, municipalitatea a semnat astăzi două contracte de investiţii pentru Campusul şcolar de la Liceul de Arte şi sala de gimnastică de la Liceul Pedagogic, iar proiectele au ca termen de finalizare 31 decembrie 2015:
audio SANTIERE SLOBOZIA
Proiectele de dezvoltare a infrastructurii şcolare sunt finanţate din fonduri REGIO şi se ridică la peste 12 milioane de lei. Primarul Alexandru Stoica a declarat la semnarea contractelor că în aşteptare se află şi finanţarea pentru  Campusul Şcolar de la Liceul Tehnologic Mihai Eminescu, iar directorul Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat, a precizat că Ialomiţa este judeţul cu cele mai multe aplicaţii pe acest segment de finanţare.
Un impediment major în obţinerea finanţării a reprezentat-o situaţia terenurilor prevăzute pentru investiţii, amintește deputatul Marian Neacşu, iar pentru conformare au fost date Hotărâri de Guvern.                
Prezent la eveniment, preşedintele Silvian Ciupercă a apreciat că modernizarea structurii de învăţământ va contribui la calitatea sistemului de educaţie. Cea mai mare temere a factorilor implicaţi în derularea lucrărilor este timpul prea scurt pentru realizarea obiectivelor.
În cazul în care constructorul nu va putea respecta termenul de execuţie, există posibilitatea prelungirii cu 6 luni a perioadei de lucrări, însă pe cheltuiala beneficiarului. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Ma intreb cum dracu’ nu se incep lucrari de asfaltare pe Nordului( decongestionare trafic centru)…De ce nu se repara soselele ca ne.am saturat de hurducaieli…De ce nu se misca lucrurile – canalizare ,curent electric in Cart. Garii Noi ? Astora le ies bani frumosi doar din proiecte tampite??? Face.ti.va de cap lua.v.ar dracu din zona,insa faceti ceva util orasenilor …..hotii dracu’!!!
    Vin zapezile si vom vedea noroiala ca la Maltezi in centrul orasului gratie Marelui Proiect al administratiei…..

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.