Slujbe în Danemarca

0
Absolvenţii de liceu sau facultate cu profil agricol au şanse să fie selecţionaţi pentru un loc de muncă în Danemarca.
Prin intermediul reţelei EURES sunt disponibile 50 locuri de muncă în Danemarca pentru lucrători stagiari în ferme de cultivare a legumelor şi fructelor de pădure, în pepiniere, precum şi în ferme de creştere a animalelor-porci şi vaci.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ialomiţa aduce la cunostinţa celor interesaţi că, pentru aceste locuri de muncă, este obligatoriu să fi absolvit  liceul agricol sau facultatea de profil agricol, în urmă cu maximum 2 ani. Doritorii trebuie să aibă cunoştinţe bune de limba engleză, vârsta să nu fie mai mică de 18 ani şi nici mai mare de 30 de ani, să deţină carnet de conducere şi experienţă în condusul tractorului şi să dea dovadă de responsabilitate şi flexibilitate în îndeplinirea sarcinilor şi a programului de lucru.
AJOFM anunţă că salariul lunar brut porneşte de la 1.260 euro. În Danemarca se aplică o prevedere legală specială referitoare la impozitarea veniturilor realizate de stagiarii din România, ceea ce înseamnă că stagiarii vor plăti doar 5-10% impozit şi 8% contribuţia pe piaţa muncii. Durata contractului de muncă este cuprinsă între 6 şi 18 luni şi se va munci timp 37 de ore pe săptămână.
Cazarea se va face în camere lângă fermă, iar chiria este cuprinsă între 200 şi 300 de euro/lună.
Persoanele interesate pot obţine informaţii suplimentare de la consilierul EURES din cadrul AJOFM Ialomiţa la telefon 0243-231.809 sau direct la sediul AJOFM Ialomiţa din Slobozia, str. Lacului, nr.10, et.3, cam.17.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.