Şmecher de Slobozia… Nouă

0

Beat şi fără permis, un bărbat din Slobozia a fost depistat azi noapte la volanul unui autoturism în timp ce se deplasa pe o stradă din Slobozia Nouă.

O echipă de siguranţă publică i-a solicitat şoferului documentele personale şi actele autoturismului. Conducătorul auto şi-a declinat identitatea şi a declarat poliţiştilor că nu are permisul de conducere la el.

Patrula a verificat în bazele de date şi a constatat că bărbatul de 30 de ani este posesorul unui permis de conducere categoria B, însă are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice de la jumătatea lunii martie, tot pentru că a şofat sub influenţa băuturilor alcoolice.

Şi de această dată, şoferul amator emana halenă alcoolică, iar poliţiştii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul Drager sau să îi însoţească la o unitate medicală în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pentru că acesta a refuzat, poliţiştii i-au întocmit dosar penal pentru  conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis şi refuz de a se supune recoltării probelor biologice sau testării alcoolemiei. Faptele sunt prevăzute în Codul Rutier cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, respectiv de la 2 la 7 ani.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.