Mulţumim, Cseke!………… Mulţumim, PDL !!!……. Soarta spitalului din Ţăndărei a fost pecetluită

13

La 1 aprilie unitatea medicală cu paturi se va închide, conform strategiei naţionale de raţionalizare a spitalelor, convenită cu Banca Mondială.
Ministrul sănătăţii a reacţionat la interpelările făcute de deputatul liberal Cristina Pocora faţă de închiderea spitalului orăşenesc, şi a răspuns că pacienţii care se tratau la Ţăndărei vor fi preluaţi de medicii de familie la care sunt înscrişi.
Attila Cseke citează în răspunsul dat petiţionarilor din Ialomiţa, concluziile din 2007 ale unei echipe internaţionale de experţi, conform cărora, reorganizarea raţională a reţelei sanitare va scoate din circuit mai multe spitale, candidate ideale pentru transformarea în cămine de bătrâni, şi soluţie sigură pentru scăderea cheltuielilor din sistemul de sănătate.
Parlamentarul liberal de Ialomiţa este nemulţumit de răspunsul primit şi îi cere ministrului sănătăţii să reevalueze argumentele comunităţii privind funcţionarea spitalului orăşenesc Ţăndărei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

13 comentarii

  1. @ unu: Nu aşa trebuie să ne manifestăm împotriva lor. Dacă le-am acordat şi cetăţenia maghiară ar trebui invitaţi să plece la ei în Ungaria.

  2. Dom-le, da’ liderul SANITAS marius petcu ce-o fi pazit, in timpul asta? Probabil, ca postura de membru c.a. la realitatea tv ii ocupa foarte mult timp…

  3. P.D.L. n-a răspuns la mulţumiri ? Poate răaspunde Dl Cazacu , sau în pauzele de publiciate de la Tv, va răapunde Dl Tinel, “crainicul” Realităţii-tv

  4. Incet dar sigur cu pasi marunti,nebagati in seama unguri isi fac treaba :reducerea numarului de români..oare nu vede nimeni….chiar asa de important este scaunul ..si agatarea de putere cu orice pret…

  5. Spitalul din Tandarei numai spital…nu era….Nu avea medici specialisti care sa asigure urgentele…Era o veriga slaba in sistemul de sanatate…care crea gaura in buget…nejustificat….Cred ca isi va atinge mult mai bine obiectivele ca si camin de batrani!! Nu mai au ce fonduri sa deturneze primarul orasului Tandarei impreuna cu Ciuperca…si cred ca de aici si supararea…unora si…altora…Las ca va trece!!!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.