Societatea Comercială de Drumuri şi Poduri S.A. a primit peste 7 miliarde de lei vechi pentru întreţinerea căilor de acces din judeţ

0

Alocaţia vine de la bugetul propriu al judeţului Ialomiţa şi acoperă activitatea de deszăpezire pentru primele trei luni ale anului.

Secretarul Consiliului Judeţean Ialomiţa, Constantin Stoenescu, a precizat că valoarea contractului este evaluată la nivelul maxim al necesarului de materiale şi consum, iar preşedintele Consiliului Judeţean, Silvian Ciupercă, a explicat argumentele care stau la baza finanţării societăţii de drumuri şi poduri pentru serviciul de deszăpezire făcut la nivelul judeţului.

În opinia consilierului judeţean PDL, Marinică Cazacu, forului judeţean – acţionar la drumurile judeţene – îi revine sarcina de a dota societatea, astfel încât intervenţiile să fie cu costuri mai mici şi cu efecte mai bune.

Contractul de 710.000 lei pentru deszăpezire este la o valoare estimată acoperitoare pentru cele mai aspre trei luni de iarnă în Bărăgan. Sumele necheltuite vor fi întrebuinţate în întreţinerea drumurilor judeţene.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.