Societatea Urban opreşte din nou apa pentru recuperea datoriilor de la consumatori

1
Suma datorată furnizorului de apă rece, de către asociaţiile de proprietari şi agenţii economici din Slobozia, se ridică la peste 120 de miliarde de lei vechi. La acestea se adaugă datoria Consiliului Local Amara, de 30 de miliarde de lei vechi.
O măsură similară, aplicată în vara acestui an, a determinat recuperarea a 10 % din suma totală de 700 de milioane de lei vechi, datorată de către asociaţiile de proprietari.
Director executiv al societăţii Urban, Maria Stan, spune că acţiunea de recuperare continuă, iar pentru plata integrală a sumei restante,  atât locatarii, cât şi agenţii economici, au recurs la un acord de plată în rate.

De la 1 octombrie, locatarii blocurilor V8, sc. B şi V4 sc. C, de pe Aleea Nordului, cartier 500, vor primi apă cu program de câte două ore, dimineaţa şi seara. Locatarii celor două blocuri vizate pentru începutul lunii octombrie sunt de părere că măsura de sistare a furnizării apei îi afectează cel mai mult pe cei care nu au datorii. Scara B, a blocului V8, datorează societăţii de furnizare a apei peste 140 de milioane de lei vechi, iar jumătate din sumă aparţine unei persoane care nu mai locuieşte acolo de aproape 10 ani.
Din valoarea totală a sumei restante, de 128 de milarde de lei vechi, Urban a recuperat de la asociaţiile de locatari peste 8 miliarde de lei vechi, iar de la agenţii economici au fost recuperate, până în prezent, 4,2 miliarde lei vechi.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.