Solutia pentru podul Albesti, amanata

1

Consilierii judeţeni au amânat soluţia nouă propusă pentru reabilitarea şi modernizarea podului peste râul Ialomiţa, la Albeşti-Andrăşeşti.

Tabăra PDL din consiliul judeţean a reclamat avansarea unei alte soluţii, la un preţ mult mai mare decat costul estimat iniţial.

În lipsa preşedintelui consiliului judeţean, lucrările şedinţei au fost conduse de vicepreşedintele Ioan Martin, a cărui pledoarie pentru aprobarea noului studiu de fezabilitate i-a aprins şi mai tare pe democrat liberali.

Soluţia la polemica iscată a fost avansată de consilierul PDL, Ion Grigore, care şi-a certat colegii din comisia de urbanism că nu au amendat proiectul de hotărâre.

Propunerea consilierului Ion Grigore, de amânare a proiectului de hotărâre, a fost susţinută atât de consilierii PDL şi PNG, cât şi de doi consilieri judeţeni de la PSD. Proiectul a fost amânat cu 16 voturi pentru.

Clementina Tudor

1 comentariu

 1. Alesi nostri au ” probleme ” foarte serioase sunt convinsa, ei nu merg in teren?
  Pai la Podul dintre Andrasesti si Albesti s-a instalat un adevarat santier, iar prin lucrarile deja demarate rezustenta podului a scazut si mai mult.
  Nu cred ca acesti ”alesi ” ai neamului sunt starini de lucrarile deja incepute.
  De cine sunt incepute?
  Cine este IMPLICAT si ce scop au uni sau alti din acest proiet?
  Citesc in presa si nu -mi vine sa cred ca EI (ALESII) vorbesc de licitatii si consolidare si chiar modernizare la timpul viitor.
  Pai atunci de ce s-au incetut deja lucrarile ?
  Nu e de gluma podul este din zi in zi mai nesigur din cauza lucrarilor, dar pe acolo se circula (tractoare si camioane incarcate cu lemne de pe malul dinstre Andrasesti pe malul dinspre Albesti via Casa padurarului ; am vazut chiar si autobuze cu nr. de Bucuresti cei drept care transporta zilnic muncitori si multe alte autoturisme dar care au greutate mai mica e adevarat)
  Cine se mai gandeste la siguranta amaratului de contribuabil?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.