Somaţie publică pentru directorii combinatului din Slobozia!

3

senator-stoica-stefan

Somaţie publică pentru directorii combinatului chimic din Slobozia!
Senatorul Ştefan Stoica afirmă răspicat că unitatea industrială are bani şi obligaţia să plătească salariile restante ale muncitorilor.
Parlamentarul de Ialomiţa le cere managerilor de la Chemgaz să achite restanţele către salariaţi şi susţine că există încasări din care acestea pot fi plătite:
audio Stefan STOICA
Săptămâna aceasta, salariaţii din schimbul unu au protestat în faţa unităţii după terminarea programului, iar ieri au primit promisiunea că astăzi, cel târziu luni, îşi vor primi lefurile pe luna august.
Fondul de salarii este în medie de 23 de miliarde de lei pe lună, atât pentru retribuţia salariaţilor cât şi taxele pentru asigurările sociale, iar pentru recuperarea datoriilor combinatului la bugetul de stat au fost puse popriri pe utilaje.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Io zic că n-au sindicat..iar ăştia cu munca,asistenţa şi şomajul…dacă nu muge viţelul sindicalist…nu-i dă să sugă vreo soluţie salină bună la bovină))

  2. Bugetarii imputit, mentinuti in functii de leprele usl, sunt ,,astia cu munca, asistenta si somajul”; iar oamenii sufera in tacere, Bravo Stefan Stoica, Rusine parlamentari psd!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.