Sondaj pentru stabilirea candidatului PDL la primăria municipiului reşedinţă de judeţ

11

Marinică Cazacu, Paros Radu şi Mădălin Teculescu sunt variantele posibile ale PDL pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ.
Candidatura finală va fi stabilită în urma scorurilor obţinute în sondajele electorale.
Invitat în cadrul emisiunii Agenda Publică, preşedintele PDL Ialomiţa a precizat că partidul va ţine cont de rezultatele din chestionarele făcute în rândurile alegătorilor pentru a evita greşelile de la alegerile locale din 2008: “pot sa va dau exemple o gramada, de la fierbinti, unde primarul Husein Yuksel era prim-vicepresedintele nostru la organizatia din Fierbinti, am refuzat sa-l punem candidat, a candidat de la alt partid si acum e primar. Avem aceeasi situatie la Valea Macrisului, unde primarul actual a fost vicepresedintele organizatiei, candidatul nostru a esuat lamentabil acolo, la Slobozia unde Radu Paros a candidat independent si a rupt 2000 de voturi de la PDL, si contau la momentul acela 2000 de voturi. Asa au fost lucrurile, nu ne-am bazat pe un sondaj real, care sa ne indice candidatul in mod corect, alegerea candidatilor a fost facuta la intamplare”.
Pentru Primăria Slobozia, varianta agreată de conducerea PDL este Paros RADU: “am luat in calcul foarte multe variante pentru Slobozia, am luat in calcul pe Radu Paros care e de notorietate si toata lumea stie ca Radu a fost viceprimar si acum este la ambulanta, unde zic eu ca-si face treaba cu maxima responsabilitate, sigur ca ne-am gandit si la primarii comunelor invecinate, Gheorghe Stelica, care e un primar de succes al PDL, ne-am gandit si la actualul prefect, la mine, ne-am gandit la mai multe variante; toti vom fi bagati in sondaje si cel care va avea cel mai bun scor, acela va candida.
– E delicata aceasta problema, prefectul va trebui sa-si dea demisia…
– E delicata, dar deocamdata e in sondaj si nimic mai mult”.
Preşedintele organizaţiei judeţene a partidului democrat liberal va candida la Conducerea Consiliului Judeţean Ialomiţa.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

  1. inca mai stau si ma-ntreb,marinica(cazacu) n-ar fi fost oare “mai presedinte”de judet decat vasilica (ciperca)?N-am cum sa aflu nici dupa urmatoarele alegeri.

  2. Mike, tzaranul Teculescu vrea sau nu la oras?Lasa acest privilegiu ilustrului Marinica-tunuletz (de 50 mil euro). Mike ai legatura ……..de praz cu ciolanel. Poate explici tunul de 50 mil. de la Malu. Sau declaratii dai doar dupa alegeri:))

  3. Mike, tzaranul Teculescu vrea sau nu la oras?Lasa acest privilegiu ilustrului Marinica-tunuletz (de 50 mil euro)? Mike ai legatura ……..de praz cu ciolanel. Poate explici tunul de 50 mil. de la Malu. Sau declaratii dai doar dupa alegeri:))

  4. S-a pornit moara de vorbe a psd-ialomita, departamentul postaci insetati; ,,mike and mecanics from Malu”, din taranul roman ne tragem toti, ma, cu exceptia votantilor psd din Barbulesti, sat din vestul salbatic ialomitean, protejat de ciuperca si majoritatea usl din cjIalomita.

  5. Nenea Marinica, ai facut treba la Ion Roata, poate ai face la CJI dar nu te baga la Slobozia ca te depaseste situatia. Stai sa intre Ionascu la facultate, stai sa dai si tu admitere la alta facultate si mai vb dupa aceea. Nu stiu nici daca nenea Medelin ar face ceva pentru oras, pt ca mai are de facut ceva pt judet. Vin inundatiile pt el.
    Zic io …

  6. Mike, e bine ca recunosti ce esti…….Pot spune ca voi orangegutzanii ati evoluat pana la a ajunge tarani si cu siguranta va trageti din maimute :)).

  7. Injuriile proferate de ,,mike and the mecanics from Malu”, modul cum pozeaza acest individ in atotstiutor, cum vorbeste el despre evolutia altora, indica- fara putinta de tagada- nivelul sau intelectual. O fi facut scoala la Barbulesti, i-o fi ducand geanta lui ciuperca, o asfalta strazi prin Slobozia, s-o ocupa cu gunoiul menajer? De mai mult, sincer, nu-l cred in stare, vedeti si Dvs. ce peroreaza…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.