Sorin Iordache a câştigat turneul Dinamo Babolat Cup

0

cni_-_head_2013_56_20130122_1571642501

Tenismenul Sorin Iordache a câştigat turneul de juniori organizat de clubul Dinamo. Săptămâna trecută, sportivul nostru a reuşit să-i învingă pe toţi cei 4 tenismeni situaţi în faţa sa pe tabloul de joc, adjudecându-şi titlul Babolat Cup 2013.
În clasamentul naţional de juniori 16 ani, Sorin Iordache ocupă locul 8, iar în competiţie a plecat din postura de favorit 4.
Finala s-a disputat în compania actualului nr.1 din Romania la 16 ani-Valentin Vanta, fiul si elevul fostului jucător Mihai Vanta. Deşi Sorin a pierdut primul set, după o luptă de peste o oră şi jumătate, a reuşit la tie-breck o revenire spectaculoasă, câştigând ultimele seturi cu scorul de 6-2, 6-0. Rezultatul dovedeşte că tenismenul legitimat la Tenis Con Slobozia a avut o bună pregătire de iarnă, iar colaborarea cu antrenorul Dan Raţiu dă roade.
După o pauză de numai o zi, Sorin Iordache va participa la un alt turneu în Bucureşti, la Cupa Asics, organizată de Academia de tenis Herastrau, unde porneşte din postura de favorit 1.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.