Sorin Iordache din nou pe podium

0

Tenismenul Sorin Iordache este singurul sportiv din Ialomiţa care a participat săptămâna trecută la jocurile pe echipe ale Campionatului naţional de tenis la categoria 14 ani.
Sportivul legitimai la Tenis CON Slobozia a fost astfel nevoit să facă echipă în cadrul lotului Sport Club Municipal Bacău.
In optimi, CSM Bacau a întrecut cu scorul general de 4-1 echipa CSU Tg.Mures, Sorin învingîndu-l pe Tudor Turdean cu 6-4, 6-2, şi reuşind să intre în primele 4 echipe pe ţară.
Ulterior CSM Bacău a reuşit să întreacă echipa gazda, Politehnica Bucureşti cu scorul general de 3-2, Sorin reuşind victoria în faţa lui Mihnea Bara cu scorul de 7-6, 6-4. Următoarele partide disputate în faţa favoritelor Olimpia Bucureşti şi Mamaia Idu au fost pierdute, şi astfel echipa băcăuană, cu Sorin Iordache echipier, s-a clasat pe locul 3, obţinând medalia de bronz la această competiţie naţională.
Anul trecut Sorin a obţinut tot medalia de bronz la aceasta competitie,dar pentru echipa Politehnica Bucuresti, iar pentru anul viitor ambitia lui este să găsească o echipă cu care să câştige titlul naţional.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.