Sorin Iordache locul 3 la Masters 12-14 ani

0

Slobozeanul Sorin Iordache s-a situat pe locul 3 la jocurile Masters pentru tenis de câmp la 12 – 14 ani, disputate în condiţii meteo foarte grele, de frig, ploaie şi vânt, la Centrul National de tenis din Bucuresti.
În competiţie, Slobozia a avut 4 reprezentanţi, unul calificat direct ca urmare a clasamentului Race, în care se punctează separat cele mai importante 8 turnee nationale, şi 3 sportivi de la CSM Slobozia, invitaţi în lipsa unor jucători direct calificati.
Cea mai bună performanţă a obţinut-o Sorin Iordache, care după ce a trecut foarte greu de Răzvan Codescu din Bucureşti, l-a învins în semifinală pe Cezar Georgescu, nepotul lui Dinu Pescariu. În finala disputată ieri împotriva constănţeanului Răzvan Grigorescu, Sorin s-a recunoscut învins cu scorul de 6-2,6-3. La ultima mare competiţie de tenis din acest an, sportivul de la TENIS CON a fost medaliat cu bronz, confirmând astfel poziţia de participare în turneu.
Din postura de outsideri ai clasamentului, cu rezultate bune s-au întors acasă şi Irinia Niţu care a obţinut locul 7, Cristian Andreescu -locul 6 şi Bogdan Corbea -locul 5.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.