Sorin Iordache – vicecampion național la categoria 16 ani

0

sorin iordache si calin manda

Tenismenul Sorin Iordache a obţinut titlul de vicecampion naţional la dublu, categoria 16 ani.
La jocurile ediţiei de iarnă a Campionatelor Naţionale la tenis de câmp au participat 4 sportivi din Slobozia: Cristian Andreescu, proaspătul campion naţional la 14 ani, Irina Niţu, Radu Popa şi Sorin Iordache.
La simplu,cel mai lung parcurs l-a avut Radu Popa care a reuşit să treacă în primul tur de favoritul cu numărul 7, Luca Vidan, şi de Medeşan Sergiu, oprindu-se în sferturi de finala şi pierzând în faţa câştigătorului turneului, Călin Manda.
Sorin Iordache, favorit 5 în competiţie, a avut parte de o tragere la sorţi foarte grea, întâlnind în primul tur pe cel mai bun jucător din generaţia 1999, Marian Prajescu, de care a reuşit să treacă foarte greu. În turul 2 Sorin a dat piept cu finalistul turneului, Daniel Cozma, fiind învins după unul din cele mai bune meciuri din turneu.
La dublu însă, perechea Calin Manda –Sorin Iordache a jucat finala turneului şi a fost învinsă de tandemul surpriză: Popescu-Dancu.
De la începutul acestei luni, Sorin s-a transferat la secţia de tenis a CSM Slobozia, sub culorile căreia este hotărit să obţină rezultate foarte bune.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

 

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.