Spaniolii cauta barbati pentru cules de masline

4

Agentia de Ocupare a Fortei de Munca Ialomita a organizat astazi o preselectie de forta de munca pentru agricultura în Spania, numai barbati, dar cu conditia sa figureze în baza de date a agentiei.
Bataia este de 2 pe un loc, în conditiile în care la bursa s-au înscris aproape 600 de persoane iar angajatorul spaniol are nevoie de 310 români.
MADALINA BADEA, purtatorul de cuvânt al agentiei spune ca salariile oferite sunt de aproape 38 de euro pe zi, la un contract de 6 luni.
audio-cules1
Pentru a fi selectat de angajatorul spaniol, candidatul trebuie sa fi lucrat în agricultura sau sa aiba o conditie fizica buna.
Secretarul de formare si programe, JOSE LUIS GARCIA: 
audio-cules2
Oamenii sunt încrezatori în sansele lor, mai ales ca cei mai multi au mai avut contracte în Spania la capsuni sau vita de vie:       
audio-cules3
Rezultatele finale ale bursei vor fi date publicitatii mâine dimineata dupa închiderea preselectiei.
Aceasta bursa este posibil sa fie printre ultimele organizate în România în condisiile în care guvernul spaniol a anuntat ca intentioneaza din 2009 sa suspende aproape toate programele de recrutare a muncitorilor straini în tarile lor de origine.

Elena Marin

4 comentarii

 1. Daca aveti loc inca la cules de masline,sau ori ce lucru in Spania,varog sa ma anuntati despre conditie,de cerinte.Am 35 de ani,sint sanatos si apt de lucru.
  iti multumesc!

 2. as vrea sa ma inscriu si eu si daca mai sunt locuri as dori sa merg si eu la cules de masline.Am 20 de ani si sunt apt de lucru si va rog sa imi dati un raspuns.
  Va multumesc.

 3. vreti la munca…. da nu va duce capul deloc…
  1) e o stire de la Agentia de Ocupare a Fortei de Munca Ialomita prin urmare pentru detalii mergeti la agentie.
  2) in stire se spune ca exista o conditie… “sa figureze în baza de date a agentiei”
  3) “Articolul a fost în Joi, 4 Septembrie 2008” ARTICOLUL ARE UN AN DE ZILE!!!!!!!!!!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.