Specialiştii în masaj corporal pot aplica pentru locuri de muncă Spania

0

hkhkhkhkhkhk

Noile oferte de joburi se adresează tinerilor cu vârste între 18 şi 35 ani, în cadrul programului “Primul tău job Eures” şi prevăd experienţă în domeniu de minimum 6 luni, pentru tratamentele de înfrumusetare cu uleiuri naturale. În cadrul jobului se acordă pregătire, iar aplicanţii trebuie să cunoască la nivel intermediar limbile germană, spaniolă şi engleză.
Angajatorii belgieni caută din străinătate doi şoferi cu experienţă, categoriile C şi E, pentru transportul de materiale în Europa, precum şi gestionarea documentelor administrative. Locuri de muncă noi sunt şi în Germania, pentru specialiştii în construcţii şi meseriile de tâmplar, dulgher şi fierari-betonişti, iar participanţii la interviu vor afla pe loc dacă au fost sau nu acceptaţi. În acest caz se va întocmi contract individual de muncă, iar angajatorul cere disponibilitate la program prelungit.
Pentru locurile de muncă din Germania, ialomiţenii sunt obligaţi să întocmească CV în limba germană, iar acesta să fie însoţit de scrisoare de intenţie.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.