Spectacole in Piata Revolutiei

5

În Ajunul Crăciunului, Primăria Slobozia organizează în Piaţa Revoluţiei doua spectacole de colinde, muzică populara si balade rock.

Colindatori din tot judeţul vor urca pe scena amplasată lângă Centrul Cultural în această după amiază, începând cu ora 16.

Pe 24 decembrie, la Slobozia vor concerta Pacifica si Mircea Baniciu.

Pentru cele doua zile de spectacole, municipalitatea a avut alocată suma de 15 mii de lei. Diferenţa de costuri a fost suportată din sponsorizari.

Clementina Tudor

5 comentarii

  1. Unde si cand au facut astia reclama la spectacol. Ca la cata lume era acolo, oamenii aia se aflau acolo fiindca au auzit muzica pe strada. Si eu la fel, noroc ca am iesit din casa, era liniste in oras si am auzit muzica si am dedus ca e spectacol. Parca era pentru comunitatea noastra spectacolul. De ce fac ei oare toate astea pe sestachea ?????

  2. Hai nu zau si parintii tai, bunicii, sau uitat si ei pe site-urile astea. Au verificat cumva si mail-urile poate au primit cumva si invitaii online. Tot un P(CR)SD-ist cumva ??? de tii cu ursu ???

  3. Pai daca se semneaza DMCST inseamna ca e Directia de Cultura si Sport, dar de lene scrie cu abrevieri. Si sincer sa fiu nici dracu nu stie de cultsz.ro iar de cand cu apa lui Ionascu nici macar mama lu dracu nu se mai uita pe saitu primariei. S-o credeti voi ca asa se anunta un spectacol.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.