Spitalul Ţăndărei: încă fără finanțare

3

3681-spitalul-tandarei

Parlamentarii PSD din Ialomiţa se zbat să obţină finanţare pentru spitalul Ţăndărei. Unitatea medicală a fost redeschisă în toamna anului trecut, dar ministerul sănătăţii întârzie suplimentarea numărului de paturi la nivelul judeţului.
Prezent în emisiunea Agenda Publică, senatorul Marian Pavel a precizat că în continuare se caută soluţii pentru finanţarea spitalului de la Ţăndărei, dar reprezentanţii ministerului sănătăţii rămân de piatră la argumentele existente.
audio Marian PAVEL
Deputatul Marian Neacşu a intermediat o întâlnire între managerul spitalului judeţean de urgenţe şi ministrul sănătăţii pentru a se găsi înţelegere în realocarea celor 70 de paturi aferente spitalului Ţăndărei, astfel încât unitatea să aibă posibilitatea încheierii unui contract de servicii cu Casa Judeţeană de Sănătate. Deocamdată, activitatea spitalului Ţăndărei este susţinută de autorităţile judeţene şi locale, din donaţii şi sponsorizări.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Si eu care credeam ca prostul ca atunci cand s-a anuntat cu surle si trambite electorale redeschiderea spitalului au rezolvat si micile detalii care tin de functionarea lui. Ar fi fost prea de tot…

  2. Acum cand s-a vazut senator,Pavel isi insuseste doar rolul de mediator intre ministru si managerul spitalului.Ce putere are bietul manager,un simplu angajat?Mai multa ca un senator?Nu cred.Asta e praf in ochi.Tot ce am citit in acest articol ma face sa inteleg ca Ciuperca si Roman au adoptat o solutie temporara,neviabila si nerealista,fara ca noua sa ne spuna ceva in legatura cu asta.Acum aflam ca reprezentantii ministerului sanatatii raman ,,de piatra”la marea si dureroasa problema a tandarenilor.Incredibil!Am inghitit o mare si amara gogoasa electorala.Sa faca bine Roman si sa rezolve ,ca asta a promis si de asta l-am ales.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.