Spitalul Ţăndărei, pa!

3

Deputatul liberal de Ialomiţa îşi acuză colegii parlamentari de la putere că au fost total dezinteresaţi de soarta spitalului Ţăndărei.
Cristina Pocora spune că senatorul PDL Tudor Panţuru s-a rezumat la declaraţii, fără a interveni pentru stoparea propunerii de reprofilare a unităţii medicale în cămin de bătrâni.
Deputatul din colegiul 1 Feteşti –Ţăndărei apreciază că desfiinţarea spitalului va afecta starea de sănătate a populaţiei din zona, oameni cu un nivel de trai foarte scăzut, care nu-şi permit efectuarea de tratamente medicale la spitale aflate la mare distanţă.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Marea distanta=25km.!!!Vezi lista doctorilor(varsta/nationalitatea)si o sa afli cata competenta toaca bani si sanatate laTandarei.Spun asta nu pentru ca la slobozia ar fi mari doctori..

  2. nicule …
    sa te vad la 10 noaptea prin satele aste de pe aici si fara masina, cu copilul in brate sa vezi ce inseamna acei 25 de km
    presupun ca esti din slobozia, te-ai uitat cate dosare de malpraxis sunt la spitalul de urgenta din slobozia? in special doctorul olaru … fa o mica verificare si vei fi uimit cati oameni a nenorocit

    doctori in Tandarei? Turcuman, cu toate ca e moldovean face cate 10 de ai nostri, am fost tratat de 2 ori de el / am fost si la slobozia, asa ca ciocu (lasa statisticile si mai vezi si ce inseamna viata reala)

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.