Stand-up comedy la Slobozia, cu Bobonete şi Văncică

12

boboneteActorii Mihai Bobonete şi Adrian Văncică vin la Slobozia într-un spectacol de stand-up comedy, o premieră pentru judeţul Ialomiţa.
Cei doi sunt cunoscuţi publicului din serialul “Las Fierbinţi”, unde interpretează personajele Bobiţă şi Celentano şi vor aduce pentru publicul curios un spectacol de stand-up comedy, o practică de poveşti şi relatări amuzante într-o notă umoristică şi prietenească, fără recuzită sau alte elemente de decor.
Ialomiţenii se pot întâlni cu cei doi actori pe 12 noiembrie la Casa de Cultură Municipală, dar spectacolul este nerecomandat persoanelor sub 16 ani.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

12 comentarii

  1. Amice, mai mult decat dublul varstei minime pt accesul la acest tip de spectacol 😛
    dar la un raspuns scurt si concis nu ma asteptam din parte ta. am telefonat si m-am interesat de ora desfasurarii: 19.00

    • rzv, esti simpatic, asa ca detaliez raspunsul: daca scriam si ora, era deja reclama – dar nu au platit, asa ca nu am de ce sa le fac serviciul asta gratuit. si asa vad ca sunt o groaza de share-uri pe facebook, deci tot reclama moca e. crezi ca o sa sara bobonete cu o invitatie drept multumire?

  2. Banuiesc ca nu. Insa nici eu nu am de unde sa stiu cum stau lucrurile in domeniul asta cu publicitate. Ma gandeam ca este un spectacol precum cel de teatru. Numai bine! 😀

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.