Starea victimelor din accident

2

4 din cele 5 victime ale accidentului rutier de la iesirea din Ciulnita spre Ion Ghica s-au facut zob la impactul autoturismului DACIA cu copacul de pe marginea carosabilului. Fata de 17 ani a murit pe loc cu gatul rupt pentru ca masina s-a izbit exact in dreptul locului din spate unde statea ea. Cei trei baieti din autoturism s-au ales toti cu fractura de bazin – cel mai usor a fost ranita o tanara de 21 de ani. Medicul de urgente Mirela Nitu spune ca un baiat de 20 de ani a fost transferat in stare critica la Bucuresti unde a intrat direct in sala de operatie. Alti trei tineri sunt internati la Slobozia, doi fiind la terapie intensiva.

Din nefericire pentru fata de 17 ani nu s-a mai putut face nimic. Tanara decedata era eleva la  Liceul Pedagogic din Slobozia. Colegii si profesorii vorbesc despre Denisa ca despre un elev model. Era cuminte si invata bine. Nici scoala si nici familia nu reusesc insa sa-i faca pe tineri sa constientizeze riscurile la care se expun atunci cand se urca intr-o masina alaturi de prieteni si colegi. De prea multe ori s-a intamplat ca o plimbare sau o distractie nevinovata sa se transforme in adevarate nenorociri.

Clementina Tudor

2 comentarii

  1. eu sunt din craiova si am aflat despre denisa de la o colega de liceu de a ei!pacat ca a trebuit sa moara un copil nevinovat!avea toata viata inainte!desi nu am vazut-o decat in poze imi pare sincer rau pt ce a patit!odihneasca-se in pace!

  2. Denisa era o fata de treaba.Ea era o catolica si parintii ei o iubeau ca ochii din cap.Si fratele ei mai mic Madalin a plans dupa ea.totzi am plans.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.