Start reuşit pentru handbalistele Unirii Slobozia

0

csm slobozia2

Start reuşit pentru handbalistele Unirii Slobozia, care în prima etapă a campionatului Diviziei A s-au impus în faţa C.S.Handbal Municipal Buzău cu scorul de 28-25, la pauză 16-10.
Cu un lot remaniat faţă de sezonul trecut şi fără portăriţa Andreea Nica, transferată chiar înaintea primei etape la Tomis Constanţa, fetele antrenate de Liviu Paraschiv au avut emoţii doar pe final de meci, iar din postura de favorite principale la promovarea în Liga Naţională şi-au trecut în palmares prima victorie.
Din lotul cu care Unirea atacă accederea în Liga Naţională fac parte portăriţele Georgiana Stoleru şi Andreea Tâlvaru, extremele Cristiana Nica, Jeni Drăgan, Irina Simion, Cosmina Cosma, Cătălina Sava şi Adina Nistor.
Pe linia de nouă metri vor evolua interii Andreea Dospin, Mihaela Popescu, Mihaela Stănciulescu, Monica Ştefan, Carmen Veşcă, Alina Moroianu şi Elena Badea, iar pivoţi vor fi Cristiana Ciuplea şi Ramona Ruscior-Urse.
După victoria de sâmbătă, pentru echipa antrenată de Liviu Paraschiv urmează o deplasare la Târgovişte pentru meciul cu C.S. Universitatea, iar pe 5 octombrie fetele joacă acasă meciul programat cu H.C.F. Piatra Neamţ.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.