Staţi acasă!

0

Zăpada viscolită, vântul puternic, dar mai ales imprudenţa la volan au făcut din nou victime pe DN 2, la ieşirea din Urziceni spre Buzău. Impactul dintre o autoutilitară şi un autoturism Peugeot care circula dinspre Buzău spre Bucureşti s-a soldat cu decesul pasagerei aflate pe locul din dreapta al autoturismului şi cu rănirea uşoară a conducătorului auto. Inspector principal în cadrul compartimentului Drumuri Naţionale al Poliţiei Rutiere, Laurenţiu Grosu, apreciază că evenimentul, petrecut în această dimineaţă, s-a produs pe fondul neadaptării manierei de conducere la condiţiile meteo.

Victima avea 20 de ani şi era din Râmnicu Sărat. Pentru scoaterea acesteia dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de intervenţia echipajului SMURD. Şoferul aflat la volanul autotutilitarei este audiat şi la această oră, pentru a se stabili circumstanţele exacte ale accidentului.

În condiţiile în care va continua să ningă viscolit, poliţiştii recomandă participanţilor la  trafic să circule cu viteză redusă şi să păstreze distanţa faţă de ceilalţi participanţi la trafic, astfel încât să poată efectua în siguranţă toate manevrele de evitare.

Robert Viorel Dincă

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.