Ștefan Mușoiu a rămas șef la PSD

1

Ștefan Mușoiu

Conform unei informări de presă, în urma evenimentelor din 11 februarie, care au condus la arestarea preventivă a preşedintelui Consiliului Judeţean Ialomiţa, Silvian Ciupercă şi-a prezentat demisia din funcţia politică.
Primul om în Organizaţia Judeţeană a PSD este acum Ştefan Muşoiu, ales preşedinte executiv la ultima conferinţă de alegeri.
Silvian Ciupercă va contesta decizia Tribunalului Bucureşti şi va cere transformarea măsurii în control judiciar, ceea ce îi va permite continuarea activităţii. În cazul în care aceasta va fi respinsă, va fi suspendat de la conducerea Consiliului Judeţean, iar atribuţiile sale vor fi preluate de unul dintre vicepreşedinţi. 
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Inalta Curte de Casatie si Justie ii da dumnealui verdict definitiv si irevocabil de incompatibil,auzat de conflict de interese.Dumnealui se pisa pe Justitie .Votati,ma!Votati,ma,ca mai e loc de furat!Bai da nesimtiti sunteti,bai jigodiilor,ati nenorocit tara asta,Ducati-va,bai,traiti dracu din ce-ati furat pana acum si lasati-ne si noua zilele ce le mai avem sa le traim omeneste,canaliile dracu!Hotilor,infunda-s-ar  puscariile cu voi toti,calari-v-ar plosnitele ,banditilor!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.