Stefan Muşoiu candidează pentru primvicepreşedinte

1
Filiala PSD Ialomiţa definitivează astăzi structura de conducere a organizaţiei judeţene. După alegerea din primăvară a preşedintelui Silvian Ciupercă, desemnarea din septembrie a reprezentantei femeilor PSD, şi nominalizărilor de aseară din cadrul Consiliului Judeţean al Tinerilor social democraţi, astăzi va fi completat biroul permanent judeţean al PSD Ialomiţa.
Iniţial, pentru funcţia de prim-vicepreşedinte s-au înscris Mihăiţă Găină, Vasile Olaru, Marian Neacşu şi Ştefan Muşoiu. Aseară, senatorul PSD şi managerul spitalului judeţean s-au retras în favoarea vicepreşedintelui PSD de la Consiliul Judeţean, iar în cursă au mai rămas deputatul Marian Neacşu şi preşedintele TSD, Ştefan Muşoiu. Medicul Vasile Olaru opteză pentru funcţia de secretar general al organizaţiei judeţene a PSD.
Invitaţi la Consiliul Judeţean al Tinerilor social democraţi au fost de la Bucureşti, Robert Negoiţă şi Nicolae Bănicioiu.
Mâine se organizează la Bucureşti alegeri pentru o nouă echipă de conducere a TSD România, la care filiala Ialomiţa are mai mulţi reprezentanţi.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.