Stelist penal

3

Un suporter stelist s-a ales cu dosar penal pentru că a încercat să introducă pe stadionul Tineretului din Urziceni, o petardă fumigenă. Jandarmii ialomiţeni au fost pe fază şi l-au depistat pe tânărul de 29 de ani, chiar în momentul când suporterii echipei Steaua intrau pe Stadion.

Bărbatul este din Bucureşti şi deşi avea asupra sa obiectul pirotehnic şi ştia că este interzisă introducerea lui pe stadioane, a refuzat să coopereze cu jandarmii.

În urma cercetărilor s-a constatat că persoana are şi interdicţie de a asista la manifestări sportive, interdicţie aplicată în urma participării la un scandal pe stadionul echipei „Poli” Iaşi, în returul campionatului trecut.

Celui în cauză i-au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi „încercare de a introduce în incinta arenei sportive a materiilor explozive sau incendiare” faptă prevăzută şi pedepsită de Lege.

Elena Oancea

3 comentarii

  1. am fost pe stadion! am vazut CU OCHII MEI la peluza de sub tabela, in zona galeriei steliste de acolo, un element pirotehnic aprins! deci, a intrat careva cu el in stadion, cu toata jandarmeria!

  2. se mai intampla Gabi, oameni suntem …si desi sunt stelista si as putea sa inteleg nevoia suporterilor de a se manifesta “in afara legii” din prea multa admiratie, nu sunt de acord cu ce se intampla in arenele sportive, nici pe terenul de joc nici in tribune.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.