Stocurile de medicamente din farmacia spitalului judeţean de urgenţe sunt din ce în ce mai puţine

3
La fiecare raport de gardă şefii de secţii înaintează necesarul de pastile şi materiale sanitare pentru intervenţiile uzuale din spital. Cum resursele financiare s-au epuizat, aparţinătorii bolnavilor  se văd nevoiţi să cumpere anumite medicamente pentru tratamentul în spital. O situaţie excepţională se înregistrează si la nivelul trimiterilor pacienţilor la Bucureşti. Spitalele din capitală primesc din ce în ce mai greu bolnavii din provincie. Medicul pediatru Ninia Precup Vâlcea spune că un copil de câţiva ani, cu febră de 42 de grade şi convulsii, a fost plimbat pe la mai multe spitale până cînd a fost internat într-o clinică din Bucureşti.
Cum multe mame spun că nu au bani pentru completarea tratamentului din spital, pentru tratarea cazurilor grave, medicii de la pediatrie cumpără chiar ei medicamentele.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Da’ AVAS-ul, care a preluat plata catre pagubitii in urma afacerii SOV FNI? Banii ii da statul roman! Daca statul nu era obligat sa dea 100 de milioane de euro din bugetul AVAS, banii aia mergeau la pensii. Mai sunt 300 de milioane de euro pe care CEC-ul va trebui sa-i plateasca tot din banii nostri, pentru ,,afacerea SOV FNI- Dormi in pace, FNI vegheaza la linistea ta-slogan securist al angajatilor lui sorin ovidiu vantu” (acum realitatea tv a patronului vantu vegheaza la invrajbirea romanilor).

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.