Suntem mai săraci decât anul trecut

5

foto: Florin Floreanu

Numărul săracilor din Ialomiţa a crescut în ultimul an, aşa se face că beneficiarii programului european de ajutorare a persoanelor defavorizate s-au înmulţit, iar valoarea alimentelor de primă necesitate livrate în judeţ e mai mare cu 12% decât intervenţia din 2011.
Vicepreşedintele liberal al Consiliului Judeţean Ialomiţa, Ioan Martin, precizează că licitaţia pentru cele 11 produse a fost organizată de APIA Bucureşti. Cum doi dintre furnizori sunt din Bulgaria, achiziţia de făină şi ulei a întârziat distribuţia acestora.
În Ialomiţa vor primi ajutoare din fonduri europene aproximativ 58.600 de persoane. Termenul de distribuţie către beneficiari este 31 decembrie, dar cel mai probabil acesta va fi decalat de întârzierea achiziţiei produselor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Suntem saraci in Ialomita , de fapt si mai saraci , dar cum votam de 20 ani ce ne cere Ciuperca din megafon , obsedant , vom deveni mult mai saraci .

  2. Ion Stan, deputat de Dâmboviţa, vicepreşedinte al Comisiei SRI, din Camera Deputaţilor, a fost ridicat de procurorii DNA, astazi, 22.11.2012. Social-democratul este acuzat de trafic de influenţă. El ar fi cerut unui om de afaceri, denunţător, suma de 1.300.000 de lei, din care ar fi primit 750.000 de lei pentru a-l ajuta să obţină contracte pentru lucrări publice, cu primăriile din judeţ. Sa vedem, isi da demisia ca trasculescu sau, fiind psd-ist, e o victima, ha, ha, ha! Rusine hotilor, rusine usl-asilor!

  3. Suntem saraci si prosti,vom fi si mai saraci ca mai prosti decat atat nu putem fi,sa ne traiasca psd-usl-pc-rrr,ca ne vor aduce in asa hal de saracie,incat toti retardatii care ii voteaza,atunci cand li se va intinde o coaja de paine, vor crede ca l-au apucat pe Dumnezeu Ciuperca de-un picior…Daca ,dupa toate dezvaluirile din presa ale furaciunilor “‘alesilor”, noi tot pe astia ii votam, ce se mai poate spune despre aceasta natie?Ca isi merita saracia si soarta.
    USL-MINCIUNA,MANIPULARE,DEMAGOGIE,IPOCRIZIE

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.