Suplimentare de fonduri pentru drumurile judeţene

6
Executivul Consiliului Judeţean Ialomiţa propune un supliment financiar de 7 miliarde de lei vechi la planul anual de întreţinere şi intervenţie pe drumurile judeţene.
Banii sunt pentru reabilitarea căii rutiere dintre Albeşti şi Andrăşeşti. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Ştefan Muşoiu, spune că în proiect sunt cuprinse lucrări pentru turnarea unui covor asfaltic pe aproape 2 km şi plombare pe restul traseului.
Conform graficul de timp, lucrările de reabilitare a drumului judeţean vor fi executate până la finele lunii octombrie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. E party la PSD. De cand asteptau baietii sa ma intre ceva la pusculita partidului. 🙂 Ia sa vedem noi ce firma de schimbat butelii se specializeaza brusc in drumuri judetene pt. o caruta de bani de la buget?

  2. Este foarte foarte normal. Cum dracu s-o fi orientat fosila de Ciuperca si copilul de mingi Musoiu sa aloce bani chiar pt asfaltarea drumului dintre 2 comune PSD ? “In Sfarsit” ai legatura !

  3. DJ 313 când o să intre la asfaltare, că este vai mama lui. Refuză şi autobuzele de Bucureşti şi cele de Lehliu Gară unde sunt majoritatea copiilor din Horia la liceu.

  4. DJ 313 când o să intre la asfaltare că este vai mama lui, arată mai rău decât un drum comunal. Refuză şi autobuzele de Bucureşti, Urziceni şi Lehliu Gară unde sunt majoritatea copiilor din Horia la liceu, să mai vină în satul Horia din cauza drumului din Epoca de piatră.

  5. Distanta dintre Andrasesti si Albesti este de 4 km., se face reabilitarea doar pe jumatate ?
    Deocamdata s-a decopertat pe ambele sensuri si ara jalnic, vai de masinile celor care au drum prin aceste localitati.
    Sa vedem cum o sa arate la 1 noiembrie 2010.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.