Surpriza de proportii: primarul din Amara candidează pentru preşedinţia PSD

7

Primarul de la Amara candidează, sâmbătă, pentru preşedinţia Partidului Social Democrat.

Victor Moraru şi-a depus candidatura pentru alegerile din cadrul congresului extraordinar, împotriva lui Mircea Geoană, Victor Ponta, Cristian Diaconescu şi Miron Mitrea.

Contactat telefonic de Radio Campus, Primarul Moraru de la Amara, a declarat că a fructificat posibilitatea de a candida pentru cea mai înaltă  funcţie la conducerea PSD.

Congresul extraordinar al Partidului Social Democrat va avea loc sâmbătă la ROMEXPO, locaţia ultimelor manifestari publice ale PSD.

Clementina Tudor

7 comentarii

 1. frate, a înnebunit de tot, primarul nostru?????????????????????
  ce/a făcut în Amara ca să creadă că este important pentru viitorul partidului?????
  DOAMNE APĂRĂ ȘI PĂZEȘTE DE CRETINI!!!!!!
  o amărășteancă

 2. Asadar, in cursa pentru sefia PSD s-au inscris, pana joi, Mircea Geoana, Victor Ponta, Cristian Diaconescu, Radu Mazare, Miron Mitrea, Alistar Dorela, Andrei Alexandru, primarul localitatii Amara (in media centrala apare un nume dubios de localitate) Moraru Victor, dar si Ioan Domonco, de la Botosani. Dragnea a adaugat insa ca cele noua candidaturi sunt doar cele depuse pana joi la ora 14.00 si ca exista posibilitatea ca membrii sa-si depuna candidatura in timpul Congresului, cu aprobarea delegatiilor participante. Asadar, cu cine credeti ca va vota ciuperca, presedintele reales? Cu conjudeteanul lui, buneinteles (rima voita). Ha, ha, ha! Tehnica disiparii voturilor, ca acestea sa nu ajunga la adevaratii contracandidati ai arivistului geoana functioneaza din plin! Sunt convins ca victor moraru si-a depus candidatura la ordinul lui ciuperca. Oamenii astia au invatat ceva de la bolsevici!

 3. Eu cred ca Moraru incearca si el marea cu degetul. E clar ca nu are cum sa devina presedinte de partid, dar ceva-ceva voturi, in primul tur, tot va aduna. Si la turul doi, cand raman doar primii doi, va negocia cu unul sau cu celalalt o functie mai inalta pentru cele 5-10-20 de voturi ale sale.

  Asa fac toti… nu e o noutate. Este istet daca s-a prins de smecherie si iata, incearca sa o aplice! Poate e prea plin de sine, poate e convins de performantele politice ale domniei sale si nu-i mai ajunge Amara!

  O sa vedem!

 4. In competitia pentru sefia PSD nu sunt decat doi canidati, a declarat Victor Ponta vineri, adaugand ca unul este “din trecut” iar celalalt este “pentru viitor”.

  Intrebat de jurnalisti daca noua candidati pentru sefia PSD este prea mult, Victor Ponta a declarat: “Nu sunt noua, sunt doar doi candidati, stiti bine asta. (…) Unul este din trecut, iar altul este pentru viitor”.

 5. Preluat de pe Realitatea net: ,,Intrat în cursa pentru şefia PSD, Victor Moraru, spune că gestul său e mai mult un semnal de alarmă şi revoltă: partidul nu poate continua să meargă aşa. Moraru recunoaşte că nu are aproape nicio şansă şi că va susţine orice candidat, altul decât Geoană în turul doi.”

 6. Prin candidatura sa, Victor Moraru ii face in primul rand un deserviciu lui Silvian Ciuperca, pregatit cu delegati in plus, adica voturi mai multe, pentru sustinerea lui Mircea Geoana. Demonstratia primarului de la Amara nu este inutila, mai ales ca sunt destui membri PSD in Ialomita care ii impartasesc nemultumirea. Poate fi chiar un avertisment!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.