Surpriză şi nu prea: Victor Moraru va candida independent

13

Primarul de la Amara va merge în alegerile locale separat de Partidul Social Democrat. Edilul în funcţie s-a delimitat de PSD şi a ales să candideze independent la scrutinul din 10 iunie.
În acest context, organizaţia PSD Amara şi-a depus listele de candidaţi la consiliul local fără a mai desemna un candidat pentru funcţia de primar.
Victor Moraru a declarat că a ales să candideze independent, urmare a divergenţelor de opinie pe care le-a avut cu preşedintele PSD Ialomiţa, dar mai ales pentru că nu a fost sprijinit de Consiliul Judeţean atunci când a solicitat ajutor în cofinanţarea proiectelor europene cu finanţare nerambursabilă.
Pe larg despre candidatura independentă a primarului Victor Moraru de la Amara, miercuri, de la 11.30, în cadrul emisiunii Agenda Publică de la Radio CAMPUS.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

13 comentarii

 1. nerusinatule chiar esti neserios. vorbesti prostii. tot ce zice moraru e real. ciuperca si-a batut joc de multi inclusiv de dansul(moraru). bravo moraru!

 2. asta este rezultatul muncii lui ciuperca si a gastii de golani pe care a promovat-o…dezbinarea psd-ului…pierderea oamenilor cu adevarat valorosi ai partidului. dupa ionascu si sava era de asteptat ca si dl moraru sa faca acest pas! cinste lor ca nu s-au lasat calcati in picioare de o gasca de neaveniti! cinste cetatenilor daca si-au dat seama cine este cu adevarat ciuperca si daca-l vor penaliza prin votul lor!

 3. Corect fata de colegii din Amara ar fi fost sa ii anunte sa poata sa puna alt candidat USL asfel incat la vot sa se vada cu adevarat pe cine vrea Amara.
  Asa, nu au alta varianta decat sa il voteze tot pe Moraru sau sa nu voteze cu nimeni.

 4. Au fost o multime de discutii intre colegi inainte de a se lua hotararea ca Dl.Moraru sa candideze independent…..Toti au fost de acord….ba mai mult chiar nu are adversar la Amara.Fiti oameni cu bun simt si nu mai vorbiti fara sa cunoasteti situatia!

 5. consilierii locali ai PSD au refuzat colaborarea cu PDL. Moraru are ceva datorii fata de cei ce au dat drumul la robinet in ultima perioada. Mike, a asteptam totusi rezultatul alegerilor:)………..

 6. important e ce s-a construit in Amara. dar tu, nerusinatule, faci partea din clica politica care nu conlucreaza decat cu ai lui. si de asta suntem unde suntem, ca ati inteles ca apartenenta la un partid e doar o batalie politica

 7. Marți seară, co-pilotul a anunțat miniștrii care vor face parte din cabinetul său. În ciuda promisiunilor de respectare a legii, de transparență și atitudine, propunerile s-au dovedit a fi cel puțin neinspirate. Astfel, propunerea lui pentru funcția de ministru delegat pentru strategii guvernamentale, victor alistar, este una dintre cele nefericite. Majoritatea parlamentară fragilă de care se bucură usl, coroborată cu neîncrederea românilor în deciziile luate peste capul lor din fotolii căptușite, fac ca alegerea unei echipe guvernamentale rezistente să fie o treabă de chirurg politic. Neatent, co-pilotul l-a nominalizat pe Victor Alistar în cabinetul său fără a lua în calcul constatarea de incompatibilitate a Agenției Naționale de Integritate (ANI). „Pisica moartă de la poarta guvernului, pe care victor ponta o înghite coaptă, este Vun alt victor, victor, alistar. Personaj dubios, unsuros, cu probleme de incompatibilitate, acest alistar e numit ministru delegat, o funcţie inventată pentru el, ocupându-se cu „strategii guvernamentale”. Compromisul gros făcut de ponta mă face să mă gândesc la cum ar arăta un guvern ponta după eventuala câştigare a alegerilor în noiembrie. Dacă acum cuvântul de ordine este „toleranţă zero pentru corupţie şi clientelism”, căci usl are nevoie de voturi, atunci când vor avea puterea pe patru ani prin vot popular, co-pilotul şi ai săi vor da măsura şulfăriei şi combinăgelii de care sunt capabili”, a explicat jurnalistul Cristian Tudor Popescu într-un comentariu în ziarul Gândul. Citeşte şi ,,Victor Alistar, numirea care pătează cabinetul Ponta. Incompatibil până în august și acuzat de fals”
  Ministrul propus pentru Educație este corina dumitrescu, rectorul Univerisității Creștine „Dimitrie Cantemir” și membru al Consiliului Superior al Magistraturii(CSM). Dincolo de evidenta incompatibilitate, pe care nu are sens să o luăm acum în discuție, având în vedere că a fost tolerată până acum, Corina Dumitrescu va avea de organizat examenul de bacalaureat. Toți elevii care vor să treacă examenul de maturitate trebuie să obțină minim 5 la probele examenului. Co-pilotul ar trebui să știe, având în vedere că vrea înființarea a mii de locuri de muncă, în aceste șase luni, cât de important este CV-ul pentru angajare. Fără să bănuiască vreodată că va fi nominalizată la ministerul Educației, unde gramatica este importantă, Corina Dumitrescu și-a scris CV-ul, explicând că a terminat secția „reală” a unui oarecare liceu. Or, toate baremele de corectare ale exercițiilor de limbă română de la bac ne spun că secțiile liceelor (din cele mai vechi timpuri, până astăzi), nu se împart în „reale” și „imaginare”, ci în secţii cu profil “real” sau “umanist”. corina dumitrescu a mai fost acuzată și că a devenit notar fără examen Umbra se abate și asupra ministrului propus la Comunicații, dan nica. El și autocarele sale pregătite l-au costat Internele în 2009. Nemaivorbind de acuzațiile că ar fi folosit „Doi și-un sfert” în interes personal sau dosarul „Poșta Română”, în care este implicat. dan nica, propus la Comunicații, este acuzat de corupție, abuz în serviciu și fraudarea alegerilor; titus corlățean, nominalizatul la Justiție, are și el bagajul său, fiind omul a cărui ascensiune rapidă se datorează în mare parte fostului premier adrian năstase, căruia i-a întors spatele cu prima ocazie… Cat despre consilierii locali psd de la Amara, ei sunt deja istorie, n-are rost sa ne mai necajim cu faptele lor!

 8. Nu stiu cum puteti vorbi de un primar(un om crescut aici) care a facut toate lucrurile la amara pt CETATENI!!!!omul acesta si-a pierdut sanatatea pt niste nerecunoscatori.E pacat ca nu se apreciaza lucrurile bune…..dar asa suntem noi,poporul asta de romani!si eu sunt in aceasta categorie…dar macar vad lucrurile corect!!!Bv dl.primar…succes in continuare….sunt sigur ca veti iesi si ca Independent cu 65-70 %….Aveti sustinerea noastre

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.