Surprize surprize în Consiliul Local Urziceni

1

primaria urziceni

Liberalul Lidun Antonescu a votat împotriva decontării cheltuielilor de deplasare aferente personalului didactic ce activează în unităţile de învăţământ din Urziceni.
Votul de blam dat de către Antonescu are o evidentă valoare simbolică şi s-a dorit a fi un semnal de alarmă la adresa subfinanţării Spitalului Municipal Urziceni. Luarea de poziţie a fost făcută şi din postura de membru în Consiliul de Administraţiei al instituţiei spitaliceşti, în contextul în care problemele cu care se confruntă aceasta tind să se acutizeze.
Proiectat pentru 150 de locuri, noul spital municipal a fost dat în folosinţă acum doi ani cu doar 127 de paturi contractate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Ulterior au fost tăiate de la finaţare alte 37 de paturi, iar la ultima ajustare, de anul acesta, numărul paturilor a fost redus cu încă cinci.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. asa-i si prin Tandarei..exista un “psiholog”numit popescu care macina zeci de milioane din deconturi,manaca gratis pe vila bogdan ,doarme in camerele staului pe la scoala ajutatoare din movila,etc.cercetati si veti vedea cu ochii vostrii

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.