Sursa subterana de apa: mai scumpa si cu implicatii penale

1

Sursa proprie de apă a municipiului reşedinţă de judeţ rezultă la un cost de exploatare mult mai mare, iar punerea în funcţiune este tergiversată de două sesizări penale.

La un an de la scandalul public privind potabilitatea apei din sursă subterană, primarul Gabi Ionaşcu a enunţat creşterile de cost, cu precizarea că pentru automatizări, preţul a crescut de 8 ori.

Autorizarea sursei de apă a fost îngreunată şi de două sesizări făcute de reprezentanţi ai PDL Ialomiţa. Preşedintele filialei, Marinică Cazacu, l-a reclamat pe Gabi Ionaşcu la poliţie, iar senatorul Tudor Panţuru la Ministerul Sănătăţii. Edilul susţine că piedici a primit şi din partea Direcţiei de Sănătate Publică Ialomiţa.

Primarul Gabi Ionaşcu a insinuat că interesele privind exploatarea sursei subterane a oraşului sunt nu atât politice, cât economice.

Clementina Tudor

1 comentariu

  1. E clar ca primarul cauta sa iasa basma curata. Nu l-ar fi interesat nici un motiv de tergiversare daca apa era potabila si ieftina. Atata se cerea de la aceasta apa. Dar nici una din aceste doua conditii nu sunt in favoarea primarului. Problema este alta: noi, cetatenii, platim lucrarea facuta pe credit bancar multi ani de aici incolo. De ce nu raspunde in nici un fel primarul?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.