Sute de ialomiţeni s-au înghesuit la bursa locurilor de muncă

1

FLR_9647

Sute de ialomiţeni s-au înghesuit la bursa generală a locurilor de muncă în încercarea de a-şi găsi o slujbă. 
Şomerii, în majoritate trecuţi de vârsta critică de 45 de ani, şi-au încercat norocul la Slobozia în întâlniri directe cu angajatorii de la care pretind doar certitudinea unui loc de muncă.
Printre participanţi s-au regăsit şi pensionari care îşi doresc să muncească în continuare, dar şi deţinuţi care au mai puţin de 6 luni până la eliberare.
Interesat de bursa locurilor de muncă s-a arătat şi senatorul Marian Pavel care recunoaşte fenomenul existent din cauza numărului şomerilor extrem de mare.
Directorul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Georgian Mocănescu, precizează că circa 40 de angajatori din judeţ au căutat să angajeze prin intermediul bursei persoane calificate.
Bursa locurilor de muncă s-a desfăşurat concomitent la Urziceni, Feteşti şi Slobozia, unde au fost prezentate şi ofertele EURES.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Cum adica ,,…fenomenul existent din cauza numarului de someri extrem de mare.'' Pai ce promiteau mincinosii de la psd, in octombrie-noiembrie 2012? Doar prostii si leprele mai pot crede in ponta si acolitii lui!

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.