Țăndăreiul în finală

0

039

Victoria Ţăndărei a obţinut sâmbătă biletele pentru ultimul act al Cupei României la fotbal, după ce a trecut de echipa secundă a Viitorului Axintele, cu 4-2. Meciul jucat la Axintele a pornit de la scorul de 1-1, înregistrat miercuri în meciul tur, şi s-a dovedit a fi unul de înalt nivel tehnic şi spectacular.
Gazdele au început în forţă şi în minutul 12 aveau deja avantaj de două goluri prin reuşitele semnate de Bogdan Matei în minutul 8 şi Cosmin Dedu patru minute mai târziu. Fotbaliştii Victoriei au revenit în joc şi au egalat prin golurile reuşite de Ţuican în minutul 25 şi Caţă în minutul 30. 
Mai mult, Rusen a scris 2-3 pe tabelă cu un minut înainte de expirarea timpului regulamentar de joc. Acelaşi jucător a dat şi lovitura de graţie gazdelor în minutul 63.
În celălalt meci al semifinalelor, ieri, la Ion Roată Abatorul Slobozia a învins cu 3-2 Unirea printr-o triplă semnată de Herta. Returul este programat miercuri de la ora 17.00, iar finala se va juca la Axintele duminica viitoare de la ora 17.30.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.