Ţara arde, noi valsăm: „Spărgătorul de Nuci” la Slobozia

9

Premieră culturală, săptămâna aceasta, la Slobozia! Vineri, Casa de cultură Municipală găzduieşte un spectacol de balet clasic.
Teatrul Municipial de Operă şi Balet din Kiev vine în faţa publicului ialomiţean pentru prima dată, cu spectacolul de balet „Spărgătorul de Nuci”, în două acte şi pe muzica celebrului compozitor Piotr Ilici Ceaikovski.
Spectacolul va avea loc vineri 20 ianuarie, începând cu ora 19, iar preţul biletului în sală este de 60 de lei, iar la lojă de 50 de lei.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

9 comentarii

  1. pentru Laura si toti ceilalti, spectacolul de balet e un act de cultura unic pentru Slobozia (este pentru prima oara cand se joaca o piesa de balet in Slobozia) si chiar pentru multe alte orase de provincie. Pretul biletelor nu e chair asa de mare, spectacolul are 22 de roluri in scena, acestora li se mai adauga echipele din jurul lor, cel putin inca 10-12. Cultura si arta se sustin numai cu bani. Cheltuielile lor trebuiesc sustinute. Acest oras a inceput, destul de palid inca, sa fie inclus in circuitele si turneele trupelor artistice. Aceasta trebuie sa ne bucure foarte mult, aproape 20 de ani nu a existat nicio forma de act cultural de asemenea nivel (artisti si trupe de valoare). Astept cu nerabdare acest spectacol si sper ca sala, care trebuie sa recunoastem nu este adecvata unui astfel de spectacol, sa fie plina si artistii multumiti de public si conditiile oferite de noi.

  2. ce-ar fi sa ii oprim la noi pe artisti?
    si sa ii trimitem inapoi pe Cazacu, Stoica, Teculescu si Ionascu costumati in indispensabili
    ( ii tragem tzeapa lui Viktor Janukovič)

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.