Târg apicol la Slobozia

0

Frumuseţea şi avantajele meserie de apicultor, beneficiile produselor apicole şi sănătatea din nectarul dulce al mierii de albine, sunt provocările la care vor să răspundă organizatorii primei ediţii a Târgului Apicol Slobozia 2010.

Manifestarea va avea loc în periada 19- 21 februarie la Centrul Cultural UNESCO Ionel Perlea şi cuprinde o multitudine de activităţi.

În calitate de prim organizator, directorul Seviciului Public de Activităţi Autofinanţate din cadrul Primăriei Slobozia, Stefan Costea, a enunţat la întălnirea cu partenerii, principiul de bază al târgului, acela de a intermedia întâlnirea directă a producătorilor cu consumatorii.

Pe parcursul celor 3 zile ale târgului, la Centrul Cultural UNESCO din Slobozia, se vor organiza expoziţii, seminarii şi concursuri, astfel încât apicultorii să se poată promova prin activitatea lor.

Târgul apicol se va deschide vinerea viitoare, dimineaţă, şi se va închide duminică 21 februarie, către orele 16, după o tombolă cu unelte şi produse apicole.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.