Târgul Agroial Partener ediţia a 16-a şi-a deschis astăzi porţile

0
Organizat de Camera de Comerţ Industrie şi Agricultura Ialomiţa, Târgul găzduieşte  firme din 10 judeţe venite să prezinte utilaje şi produse agricole.
Tractoare, echipamente  si instalaţii  de irigat , unelte pentru mici fermieri, produse horticole, legume, fructe si plante medicinale, îngrăşăminte chimice, precum şi seminţe si material săditor, artizanat si meşteşuguri populare, toate le gasiţi in cadrul Târgului Internaţional la centrul Cultural Ionel perlea si pe platoul dinpiata revolutiei până la data de 24 septembrie.
Preşedintele, Camerei de Comerţ, Nicolae Stanca  a deschis oficial Târgul, cu precizarea că este singurul din ţară care organizează şi Ziua Orezului. Prezent la deschidere a fost şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Ialomiţa, Ştefan Muşoiu, care a felicitat  organizatorii pentru că au reuşit performanţa de a ajunge la ce-a de a 16-a ediţie.Preşedintele Ligii Asociatiilor Producătorilor Agricoli din România, Nicolae Sitaru, a declarat ca anul agricol 2010 ar putea aduce un echilibru în economia ţării.

Timp de 3 zile, manifestarea  va cuprinde prezentări de produse şi servicii, demonstraţii practice şi simpozioane tematice.
AGROIAL partener 2010 a  fost organizat de camera de Comerţ, Industrie si Agricultura Ialomiţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean, Primăria Municipiului, Camera Agricolă, Direcţia Agricolă, Asociatia Cultivatorilor de Cereale şi cu sprijinul Prefecturii.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.