Taxa de salubritate la Slobozia

4

foto: Florin Floreanu

Asociaţiile de proprietari cu restanţe la plata gunoiului au rămas fără obiectul muncii. Operatorul de salubritate le-a reziliat contractele iar locatarilor din zona respectivă li s-a aplicat taxa de salubrizare pe care o vor plăti la primărie odată cu taxele şi impozitele.
Prima raţiune a Primăriei Slobozia de a introduce plata gunoiului ca obligaţie către bugetul local a fost refuzul unor locuitori de la case de a încheia contracte cu operatorul de salubrizare.

audio despre taxa salubritate
Taxa de salubritate este de 6 lei de persoană şi se poate achita în două tranşe egale, din care jumătate din sumă până la 31 martie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. cu regret, statul nu e in stare sa-si incaseze darile – umbla vorba ca nici norocosii de la anl nu-si achita datoriile, ce sa mai ceri celor de la curte [care cer 2 mrd lei vechi doar pe locul de pe viilor]? fara apa, fara drumuri, in gunoaie, ce mai, oras de vis – ne lipseste vaporasul de agrement de pe rau si zona de promenada din zona bora [parca asa suna planul lui m.petre, nu?]

  2. Citez textul din anuntul “Taxa de salubritate la Slobozia”.Taxa de salubritate este de 6 lei de persoană şi se poate achita în două tranşe egale, din care jumătate din sumă până la 31 martie.Deci taxa de 6 lei de persoana este: pe zi, pe luna sau pe an.Astept lamuriri in acest sens si unde se poate plati in afara de Asociatiile de Propietari ,s-a luat hotararea sa se faca contracte individuale………. . Multumesc si astept un raspuns.

  3. taxa este de 6 lei/luna/de persoană. aflati la asociatie daca vi s-a reziliat contractul sau puteti opta dvs pt contract individual cu operatorul de salubtitate pt a plati la primarie.

  4. In Bucuresti, in zona centrala (Piata Gemeni) taxa este de 5 lei/luna. Si la asta suntem mai cu mot (fiindca si la locurile de parcare ii avem la degetul mic pe bucuresteni)…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.