Taxare la Fetesti

1

De astăzi, cei care vor trece pe podul Feteşti-Cernavodă de pe Autostrada Soarelui vor plăti între 7 şi 68 de lei, în funcţie de tipul autovehiculului. Potrivit infotrafic, pentru motociclete, inclusiv cele cu ataş taxa este de şapte lei. Pentru autoturisme se plăteşte 10 lei, iar pentru microbuze şi autovehicule sub 12 tone, taxa este de 35 de lei.

Autocarele, autovehiculele cu masa mai mare sau egală cu 12 tone şi maximum trei axe vor fi taxate cu 47 de lei. Cei care trec prin punctul de control Feteşti şi au autovehicule de peste 12 tone şi minimum patru axe vor achita 68 de lei. Tarifele se aplică pentru toate vehiculele, indiferent unde sunt înmatriculate, iar plata se face la fiecare trecere.

Elena Oancea

1 comentariu

 1. niste jigodii, nu stiu cum sa ne ia banii pentru vilele lor, trag din toate partile, plateste rovinieta, plateste asigurare, plateste pe autostrada, si in constanta, plateste taxa pe pod, probabil o sa ajungem sa platim si taxe pe wc intr-o buna zi, si de ce ne taxeaza? sa isi faca ei vile in loc sa faca sosele de banii luati din taxe. Totusi unde ajung bani? Aici e ca-n bancul ala cu gestionarea banilor la preoti

  Un preot catolic, unul ortodox si un rabin discuta despre gestionarea banilor primiti de la credinciosi.

  Preotul catolic:

  – Eu am o metoda foarte eficienta. Trag o linie cu creta pe jos si arunc banii in aer. Ce cade in stanga e pentru Dumnezeu si Biserica, ce cade in dreapta e pentru mine.

  Preotul ortodox:

  – Eu desenez pe jos un cerc. Banii ii arunc in sus; ce cade in cerc e pentru Dumnezeu si Biserica, ce cade in afara e pentru mine.

  Rabi:

  – La mini e cel mai simplu. Eu arunc banii in sus. Dumnezeu opreste ce-i trebuie, ce cadi inapoi e pentru rabi…

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.