Teatru tânăr la Școala Altfel

0

teatru urziceni

Teatrul s-a reîntors ieri după amiază pe scena Centrului Cultural al municipiului Urziceni. De data a aceasta a fost rândul generaţiei tinere să-şi ceară dreptul la afirmare şi să confirme că premiile câştigate până acum le festivalurile de gen n-au fost întămplătoare.
Tinerii actori de la Clubul Elevilor au dat un adevărat recital în care monologul lui Mihai Stoica ,,A lua sau a nu lua’’, preluat din repertoriul lui Horaţiu Mălăele, a smuls ropote de aplauze. La fel ca şi prestaţia Alexandrei Mihalache şi a lui Viorel Sâmpetru în ,,Marile Maree’’, piesa lui Matei Vişniec:
audio TEATRU URZICENI
De altfel, Alexandra a confirmat acasă, după ce în luna noiembrie l-a obligat pe preşedintele festivalului de teatru pentru tineret de la Buzău să instituie pentru ea premiul pentru interpretare feminină. Iniţiatoarea proiectelor teatrale ,,Naparis’’ şi ,,Homo ludens’’, profesoara Maria Chirca, spune că lucrul cu tinerii din Urziceni este o replică dată celor care îi cataloghează drept rebeli şi nestăpâniţi:
audio Maria CHIRCA
Protagoniştii acestui proiect cultural îşi doresc iniţierea unei mini-stagiuni teatrale la Urziceni, iar până când aceasta se va întâmpla, artiştii în devenire pregătesc, între două zile de curs, piesele cu care vor urca pe scenă la viitoarele evenimente organizate la Bucureşti, Brăila sau Sibiu.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.